Biz Kimiz

İpekböceği Anaokulu 1994 yılında Yıldırım Karaağaç Mahallesinde hizmete girmiş, daha sonra 2004 yılında Yeşil’de şu anda hizmet vermekte olduğu binaya taşınmıştır.

Binamız

Okulumuz, Bursa’nın tarihi ve kültürel dokusunun en kuvvetli hissedildiği semtlerden biri olan Yeşil’de. Yeşil Türbe’nin hemen bir alt sokağında, yaklaşık 400 m2 kapalı, 200 m2 açık alana sahip 4 katlı binamızda hizmet vermekteyiz.

Eğitim Anlayışımız

Okul öncesi eğitim kurumları çocukların sadece barındırıldıkları ve bakıldıkları yer değildir, olmamalıdır. Kişilik gelişiminin %60’ının tamamlandığı bu dönem, tesadüfî ve gelişigüzel süreçlere bırakılamaz.

Eğitim Sistemimiz

İpekböceği Anaokulu’nda eğitim sisteminin 6 temel bileşeni vardır. Bu bileşenlerin hepsi eğitim sisteminin bütününü oluşturur. Bu temel bileşenlerden bir tanesinin eksik olması bir okul öncesi eğitim kurumunun eğitimsel hedeflerine ulaşamamasına neden olacaktır.

Okulumuz

Veli Görüşleri

İpek Böceği Anaokuluna çocuğumuza gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederiz..

Muhammet Yavuz Karataş, Webmaster

Daha önce başka anaokullarınada çocuğumuzu yollamıştık ama İpek böceğine gittikden sonra çocuğumuzdaki değişikliği gerçekten fark ettik katkılarından dolayı İpek Böceğine Teşekkürler..

Ömer Faruk Yancı

Size Aslında Çok Yakınız

0224/0544 329 06 55